joi, 5 februarie 2009

INSCRIETE IN GALERIA ULTRA 08

Cei care se vor inscrie in galeria echipei FC Municipal Targu Mures vor beneficia de abonamete gratuite de intrare la meciuri atat la cele din deplasare cat si la cele de acasa,oferite de Clubul F.C Muncipal, informeaza Mathe Levente, responsabil cu galeria echipei targumuresene de forbal. In data de 14 februarie va avea loc o intalnire pe stadionul FC Municipal intre jucatori, galerie si cei care doresc sa sustina echipa.
Pentru cei care doresc sa sprijine echipa in meciurile din deplasare, Levente declara ca vor avea nevoie de o copie dupa actul de identitate deaoarece trebuie facuta o evidenta a suporterilor care trebuie predate fortelor de ordine. Cei care se vor multimi sa vada echipa favorita pe teren propriu nu vor fi nevoiti sa predea o astfel de copie.
Conform afirmatiilor lui Levente, pentru meciurile de acasa echipa se bucura de sprijinul a aproximativ 150 de persoane, iar pentru meciurile din deplasare 60 de persoane. Pentru a mari efectivul galeriei, responsabilii galeriei au mediatizat prin afise in licee si in tot municipiul intalnirea din 14 februarie.
Presedintele clubului, Horatiu Cioloboc,confirma aceasta informatie,”avand in vedere ca fotbalul este un sport social el trebuie sa se joace cu spectatori,asadar incercam sa avem cati mai multi sustinatori,iar pentru cei ce sprijina echipa oferim acest beneficiu”.Tot Cioloboc recunoaste ca acest stimulent al suporterilor este “un mijloc de atragere a muresenilor in a sprijini echipa”. In 14 februarie va avea loc o intalnire pe stadionul Fc Municipal,intre reprezentantii echipei,galeriei si cei care doresc sa sustina echipa.Pentru cei care nu vor fi inscrisi in galerie si care vor sa participe la meci,Cioloboc spune ca isi pot intocmi abonamente a caror pret nu este stabilit inca sau pot achizitiona bilete la pretul de 5 lei. Copii pana la 14 ani au acces gratuit pe stadion cu conditia sa fie insotiti de un adult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu