sâmbătă, 28 martie 2009

AVANCRONICA MECIULUI FC BIHOR ORADEA - FCM TG MURES



Arbitrii meciului: Cristian Balaj din Baia Mare, care va fi secondat de concitadinul sau Szekely Zoltan si Claudiu Tripa din Arad. Observatorul partidei a fost desemnat timisoreanul Viorel Boiţ.

Echipe probabile:

Bihor: D. Paul - Ţîrcă, Muscă, Şomodean, Sânmărtean – Opriceană, Bayano (Filip), C Bucur, Tomaz – Lucas, Ayza
Absenţi: Lukacs (suspendat), Voicu, Ambruş, Cozma (accidentaţi), Radu(gripat)

Târgu Mureş: Botoşer – C. Pop, Lupuţ, Gongolea, Turcu – Antal, Stere, Benga, Târnăvean – Gheju, Gego
Absent: Fl. Moldovan (suspendat
Antrenorul Vig Zoltan crede că şansele la promovare sunt reduse: „Anul acesta obiectivul nostru nu a fost promovarea, însă pentru moralul echipei ar fi bine să câştigăm fiecare meci, mai ales cele de acasa. Eu aş fi cel mai fericit să promovăm, ar fi ca un vis pentru mine să duc Bihorul în Liga I, însă consider că este extrem de greu. Intalnim ocupanta locului doi, care este neinvinsa de multe etape”.

Antrenorul principal, Cosmin Bodea: „In primul rand trebuie sa ne ajutam noi. Va fi un meci foarte greu, dar speram sa avem vreme favorabila si un teren bun. Important este sa nu pierdem”, a declarat antrenorul principal, Cosmin Bodea.

Lotul are aproape aceeasi componenta ca si in etapa precedenta. Flavius Moldovan mai are de ispasit o etapa in urma eliminarii de la Targoviste. Va reintra Antal, refacut, iar Stoica il va inlocui pe Saim, care este racit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu